Apua Clas Ohlsonin tuotteisiin, palveluihin ja aukioloaikoihin liittyen Iso Kristiinan kauppakeskuksessa Lappeenrannassa

Clas Ohlson on tunnettu kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin erikoistunut liikeketju ympäri Suomen. Iso Kristiinan kauppakeskuksessa Lappeenrannassa sijaitseva Clas Ohlson tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, monipuolisia palveluita sekä joustavia aukioloaikoja.

Clas Ohlson Lappeenranta – Tutustu valikoimaan

Clas Ohlson Lappeenranta tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman kodin ja vapaa-ajan tuotteita. Liikkeen valikoimasta löytyy elektroniikkaa, työkaluja, kodin tarvikkeita, sisustustuotteita, puutarhatyökaluja sekä monia muita hyödyllisiä tuotteita arjen tarpeisiin.

Clas Ohlson on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Liikkeestä löydät niin suosittuja merkkituotteita kuin Clas Ohlsonin omia brändituotteita. Tämä takaa sen, että saat aina parhaimman vastineen rahoillesi.

Clas Ohlson Lappeenranta – Ystävällinen asiakaspalvelu

Clas Ohlson panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun. Liikkeessä työskentelevä henkilökunta on ystävällistä, osaavaa ja valmis auttamaan sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat tuotteet. Jos tarvitset apua tuotevalinnassa tai neuvoja tuotteiden käytössä, voit aina kääntyä henkilökunnan puoleen.

Clas Ohlsonin Lappeenrannan liikkeeseen voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Puhelinnumero löytyy helposti Clas Ohlsonin verkkosivuilta. Henkilökunta vastaa mielellään sinulle heränneisiin kysymyksiin ja auttaa sinua kaikissa tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa.

Clas Ohlson Lappeenranta – Aukioloajat

Clas Ohlson Lappeenrannan liike sijaitsee Iso Kristiinan kauppakeskuksessa. Liikkeen aukioloajat vaihtelevat hieman viikonpäivästä riippuen. Alla on esitetty yleiset aukioloajat, mutta on hyvä tarkistaa tarkemmat tiedot Clas Ohlsonin verkkosivuilta tai soittamalla liikkeeseen.

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 20:00
Tiistai 10:00 – 20:00
Keskiviikko 10:00 – 20:00
Torstai 10:00 – 20:00
Perjantai 10:00 – 20:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Clas Ohlson palvelee Iso Kristiinan kauppakeskuksessa Lappeenrannassa laajennetuilla aukioloajoilla, joten sinun on helppo varmistaa, että pääset ostoksille sinulle sopivana aikana.

Iso Kristiina – Monipuoliset palvelut ja muut liikkeet

Clas Ohlsonin lisäksi Iso Kristiinan kauppakeskuksessa Lappeenrannassa on tarjolla monia muita kiinnostavia liikkeitä ja palveluita. Voit tehdä ostoksia vaatemerkeiltä, hankkia uusia kenkiä, nauttia herkullisesta ruoasta ravintoloissa tai rentoutua kahviloissa. Kauppakeskus tarjoaa myös hyvät pysäköintimahdollisuudet, joten sinun on helppo saapua paikalle omalla autolla.

Liikkeiden ja palveluiden aukioloajat voivat vaihdella, joten kannattaa tarkistaa tiedot Iso Kristiinan kauppakeskuksen verkkosivuilta tai suoraan liikkeiden omilta verkkosivuilta.

Clas Ohlson Lappeenranta Iso Kristiinassa on paikka, josta saat laadukkaat tuotteet ja hyvän asiakaspalvelun. Liikkeessä sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet. Tervetuloa tutustumaan Clas Ohlsonin tarjontaan Lappeenrannan Iso Kristiinassa!

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Clas Ohlsonin myymälä Lappeenrannassa?

Clas Ohlsonin myymälä sijaitsee Lappeenrannassa osoitteessa IsoKristiina kauppakeskuksessa.

Mitkä ovat Clas Ohlsonin aukioloajat Lappeenrannan myymälässä?

Clas Ohlsonin myymälä Lappeenrannassa on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-16.

Onko Clas Ohlsonin asiakaspalvelu saatavilla Lappeenrannassa?

Kyllä, Clas Ohlsonin asiakaspalvelu on saatavilla myös Lappeenrannassa.

Mitä muita liikkeitä löytyy IsoKristiina kauppakeskuksesta Lappeenrannassa?

IsoKristiina kauppakeskuksesta löytyy monia erilaisia liikkeitä ja palveluita, kuten vaatekauppoja, elektroniikkaliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita.

Mikä on IsoKristiina kauppakeskuksen aukioloaika?

IsoKristiina kauppakeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-16.

Missä sijaitsee IsoKristiina kauppakeskus Lappeenrannassa?

IsoKristiina kauppakeskus sijaitsee Lappeenrannassa osoitteessa Brahenkatu 5.

Voinko löytää kodintarvikkeita Clas Ohlsonin Lappeenrannan myymälästä?

Kyllä, Clas Ohlsonin Lappeenrannan myymälästä löytyy laaja valikoima kodintarvikkeita, kuten työkaluja, valaisimia, puhdistusvälineitä jne.

Onko Clas Ohlsonin Lappeenrannan myymälässä myös elektroniikkatuotteita?

Kyllä, Clas Ohlsonin Lappeenrannan myymälässä on saatavilla myös erilaisia elektroniikkatuotteita, kuten kaapeleita, kuulokkeita ja puhelintarvikkeita.

Mitä palveluita IsoKristiina kauppakeskuksessa Lappeenrannassa on?

IsoKristiina kauppakeskuksesta löytyy erilaisia palveluita, kuten pankkipalveluita, parturi-kampaamoita ja kauneushoitoloita.

Miten IsoKristiina kauppakeskukseen pääsee Lappeenrannassa?

IsoKristiina kauppakeskukseen pääsee helposti kävellen Lappeenrannan keskustasta, ja sinne on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Artiklen Apua Clas Ohlsonin tuotteisiin, palveluihin ja aukioloaikoihin liittyen Iso Kristiinan kauppakeskuksessa Lappeenrannassa har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 27 anmeldelser