Kaisa liski wikipedia

Kaisa Liski – Wikipedia

Kaisa Liski (s. 1968 Helsinki) on suomalainen kiinteistönvälittäjä ja tositelevisiotähti. Hän esiintyi 2010-luvun alkuvuosina työstään ja asiakkaistaan …

Kiinteistökuningatar Kaisa – Wikipedia

Kiinteistökuningatar Kaisa oli Liv-kanavalla syksyllä 2011 esitetty suomalainen tositelevisiosarja, joka kertoi Kaisa Liskin työstä kiinteistönvälittäjänä.

Kaisa ja puoli valtakuntaa – Wikipedia

Kaisa ja puoli valtakuntaa on suomalainen tositelevisiosarja, joka kertoo Kaisa Liskin työstä kiinteistönvälittäjänä. Sarjassa seurataan myös Suomen kovimmaksi …

Liski – Wikipedia

Liski on karjalainen sukunimi Karjalankannakselta. … Kaisa Liski, suomalainen kiinteistövälittäjä; Matti Liski, suomalainen taloustieteilijä ja professori …

Kaisa ja luksuskodit – Wikipedia

Kaisa ja luksuskodit – Wikipedia

Kaisa ja luksuskodit on ohjelma, jossa Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski esittelee jokaisessa jaksossa kolme kotia, joista yksi valitaan finaalin.

Kaisa Liski – Wikiwand

Kaisa Liski. yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, 2017–2019 Hausjärven kunnanvaltuutettu / From Wikipedia, the free encyclopedia. Kaisa Liski (s.

Kaisa Liski on suomalainen kiinteistönvälittäjä ja tositelevisiotähti. Hän esiintyi 2010-luvun alkuvuosina työstään ja asiakkaistaan kertovissa Liv-kanavan televisiosarjoissa Kiinteistökuningatar Kaisa , Kaisa ja puoli valtakuntaa ja Kaisa ja luksuskodit . Samoihin aikoihin hän tuli viihdemedioiden kautta tunnetuksi myös tosielämän oikeudenkäynneistään, talousepäselvyyksistään, räväköistä mielipiteistään, suurellisesta elämäntyylistään ja yksityisasioistaan.

Kaisa Liski – Wikidata

23.12.2022 — Kaisa Liski. No description defined. Traditional Chinese. No label defined … https://www.wikidata.org/wiki/Property:P3602#P2302.

Kaisa Liski 50 vuotta! ”Aika mummomainen olo” – Iltalehti

19.1.2018 — Kaisa Liski on 50 vuotta. Hän juhlistaa merkkipäivää perheen keskuudessa. Kaisa on kiitollinen terveydestään jota on riittänyt.

Tosi-tv-tähti Kaisa Liskillä rankka menneisyys – Viihde

17.8.2011 — Kiinteistökuningatar Kaisa -ohjelmaa tähdittävä Kaisa Liski on taistellut tiensä huipulle vaikean lapsuuden ja tuhoisien ihmissuhteiden …

Keywords: kaisa liski wikipedia